Spek de clubkas

Pupil van de week

Oldstars Oosterwolde start nieuwe seizoen

Flyer Old Stars Seizoen 2017 2018Op vrijdag 15 september is het zover, na een welverdiende zomerstop trappen de Oldstars het nieuwe seizoen af. Dit zullen zij gaan doen onder de leiding van een nieuw gezicht. In de naam van Jannes Hofsteenge is er een ervaren Oldstars trainer binnen gehaald.
 
Jannes is ruim 40 jaar actief in de voetballerij. De laatste jaren heeft hij zich toegelegd op het snel groeiende Oldstars voetbal. Zoals Jannes het zelf omschrijft, “voetballen in  een rustig tempo voor 60+ ‘ers”. Momenteel is Hofsteenge tevens de trainer/coach van Vitesse ’63 Oldstars uit Koekange en HZVV Oldstars uit Hoogeveen.

De trainingen van Oldstars Oosterwolde vinden elke vrijdag plaats op de velden van S.V. De Griffioen. De spelers verzamelen om 09.30 uur voor een kop koffie, gevolgd door de warming-up en de training. Rond 11.00 uur klinkt
het eindsignaal.
 
Door het seizoen heen kan er bij voldoende animo deelgenomen worden aan toernooien in de omgeving.

Ben je geïnteresseerd of heb je vragen? Kom dan eens kijken of neem contact op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 06-22994326.