Jeugdvoetbal

JV Oostenburg

10 juni 2008 was voor het voetbal in Oosterwolde een historische dag.
Op deze dag werd de nieuwe jeugdvoetbalvereniging van Oosterwolde gepresenteerd. Het samenwerkingsverband van de jeugdafdelingen van VV DIO Oosterwolde, SV de Griffioen en FC Fochteloo, ging van start. Een jeugdvereniging met een eigen naam en een eigen gezicht.
Op de eerste seizoenen van JV Oostenburg kunnen we heel tevreden terugkijken. De tenues en naam zijn goed ontvangen en binnen de teams en bij de leiders en trainers was er nauwelijks nog sprake van cultuurverschillen.

Met de moederverenigingen wordt goed samengewerkt. Veel mensen zijn voor het jeugdvoetbal actief. Steeds weer hard werkende kantinemensen, elke wedstrijddag weer. Leiders en trainers, die de teams begeleid hebben. Diverse commissieleden, de materiaal en terreinmensen en de bestuursleden, die op geheel vrijwillige basis vele uren voor de vereniging in touw waren. Sponsoren, die de nieuwe tenues mogelijk maakten. Het meest trots zijn we op onze spelers en speelsters die met die mooie nieuwe tenues overal de blits maken. Voor het plezier en de spelontwikkeling van de voetballers, daar doen we het allemaal voor!

Where to purchase Rohypnol (Flunitrazepam) mail order without prescription view website These could be signs of a serious condition that needs medical treatment.

Dat wil niet zeggen, dat alles vanzelf gaat. Een zorg voor iedere vereniging, en ook bij JV Oostenburg is dat het vele werk over te weinig schouders verdeeld wordt. Steeds zijn er nieuwe mensen nodig die een actieve bijdrage aan de vereniging willen leveren. Het is niet voldoende om alleen de contributie te betalen en je kind kan voetballen. JV Oostenburg is een vrijwilligersorganisatie en we zullen met elkaar de schouders er onder moeten zetten om alle voetbal mogelijk en betaalbaar te houden.
In elke categorie speelt het eerste team van JV Oostenburg in de hoofdklasse momenteel. Daar zijn we best een beetje trots op. We hopen hiermee spelers op te leiden om straks een vaste positie te krijgen in de eerste elftallen van onze moedervereniging. Maar daar gaat het bij JV Oostenburg juist niet alleen om. We willen voor iedere voetballer, met ieders talent, een voetbalvereniging zijn.  Voor iedere speler op zijn of haar niveau zijn er voldoende teams in elke categorie. Daar zijn we zeker ook zo trots op! Er is een  gezonde groei in het aantal spelers en dat ziet er de komende jaren goed uit. Bij JV Oostenburg is de keuze gemaakt om meer op meisjesvoetbal in te gaan zetten. Het heeft geresulteerd in een flink aantal aanmeldingen van nieuwe meisjes. Momenteel zijn er ruim dertig teams actief op de velden onder de vlag van JV Oostenburg.

Enkele malen organiseerde JV Oostenburg een toernooi voor D1 hoofdklasse teams uit district Noord onder de vlag van de Stichting Voetbaltalententoernooi. In juni 2011 wordt het landelijk finaletoernooi in Oosterwolde georganiseerd. Voor vrijwel alle teams van JV Oostenburg worden geschikte toernooien gezocht aan het einde van het seizoen. Enkele malen werd er door teams van JV Oostenburg deelgenomen aan internationale toernooien.
JV Oostenburg heeft diverse commissies, waaronder de activiteitencommissie. Deze is actief met allerlei acties om geld voor de club bij elkaar te krijgen en verzorgt een aantal interne toernooien en bijvoorbeeld de sinterklaasviering voor de kleinste spelers.

Een voetbalvereniging zijn voor de jeugd van Oosterwolde en omgeving, met gelijke kansen voor iedereen. Dat is de basis waaruit we wilden werken.